BlackStar Majhna tačka
Število prispevkov : 127 Join date : 27/06/2010
| Naslov sporočila: Težave s forumi Tor Avg 03, 2010 7:51 pm | |
| Mene pa zanima kako pri forumih(če si admin) naštimaš hitri odgovor, Pa zanima me kako narediš, da ko imaš en podforum želiš narediti iz še več podforumov ampak, da bi se pokazali šele ko bi kliknil na podforum. Npr. Imaš podforum Tekmovanja in hočeš narediti še podforum Živalca foruma in Pesem foruma... Upam, da me razumete in, da veste kako se to naredi. V tej temi pa lahko tudi drugi člani sprašujejo o forumih(če se Pata strinja).
Nazadnje urejal/a BlackStar Sre Avg 04, 2010 8:57 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
Pata Admin
Število prispevkov : 468 Join date : 04/02/2010 Age : 27 Kraj : SG
| Naslov sporočila: Re: Težave s forumi Tor Avg 03, 2010 9:07 pm | |
| Ja se strinjam. Lahko drugi člani tudi odgovarjajo, če pa nebodo vedeli pa lahko jaz povem.
| |
|
Miška Admin
Število prispevkov : 143 Join date : 14/05/2010
| Naslov sporočila: Re: Težave s forumi Tor Avg 03, 2010 9:33 pm | |
| jaz sem že ogromno vodičev napisala za ljudi..... mislim jaz sem se čisto vse sama naučila... in zdaj drugim pomagam (veliko ljudi je, ki me prosijo za pomoč) pač lah mi zs pošlete sam glih dele se mi pa ne da vodičev za to pisat.... Lah mi na zs pa probam razložit pa to.... če rabte proste za pomoč... z veseljem pomagam.... ker vem kako vam je.... meni je blo isto sam, da se meni ni noben ponudil za nevem kakšno pomoč, pa sem mogla vse sama pogruntat... je pa velikoo hitreje, drugega prašate... tko, da kar.. | |
|
BlackStar Majhna tačka
Število prispevkov : 127 Join date : 27/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Težave s forumi Sre Avg 04, 2010 8:58 am | |
| Aha. No, če kdo ve in se mu da pisat vodiče naj kar napiše. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Težave s forumi | |
| |
|