BlackStar Majhna tačka
Število prispevkov : 127 Join date : 27/06/2010
| Naslov sporočila: Terierji Sre Avg 04, 2010 10:27 pm | |
| Kaj menite o tem forumu?: http://terierji.techno-zone.net/forum.htmGlavna tema so terierji in pa seveda tudi druge živalice. Rabi še pasico, nov Kdo je z nami, urediti bi mogla portal(ampak ga ne znam) itd. Vem, da je že toliko forumov o živalih in je brezveze ustvarjat nove forume, ker se itak ne bi noben registriral na njih ampak jaz imam zelo rada terierje in bi rada pokazala ljudem kok so lepi(naj so mi Norfolk Terier ali pa Jack Russell Terier itd). Rabim pomoč pri grafiki in tudi pri forumu nasploh, če se komu da... No to je to. Lp, BlackStar | |
|
BlackStar Majhna tačka
| Naslov sporočila: Re: Terierji Ned Avg 29, 2010 10:56 am | |
| Moj forum ima nov header. P.S. Najbrž bom spremenila temo foruma. Vsekakor bi bil v zvezi živalmi. Razmišljam, da bi bil o psih ampak še nisem čisto odločena. Imate kakšen predlog? | |
|
lillie Majhna tačka
Število prispevkov : 14 Join date : 18/08/2010
| Naslov sporočila: Re: Terierji Tor Avg 31, 2010 3:02 pm | |
| Fajn. Vidim da maš skin ki sem ga jaz nardila nastavlen Za neki Live your life sem delala :P | |
|
BlackStar Majhna tačka
| Naslov sporočila: Re: Terierji Tor Avg 31, 2010 7:09 pm | |
| Hehe. No, zdaj sem jaz na forumu nekaj poskušala in se je se mi zdi zbrisal... Ne vem kaj sem naredila... Ko klikneš na link ti kar nekaj drugega vem vrže... | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Terierji | |
| |
|