Pata Admin
Število prispevkov : 468 Join date : 04/02/2010 Age : 27 Kraj : SG
| Naslov sporočila: Nove stopnje in skupine na forumu! Pon Feb 22, 2010 5:19 pm | |
| Evo, končno sem uspela dodati in urediti stopnje in skupine! Pri tem mi je pomagala Tedikaa,ki je zdaj moderator. Evo tole so skupine katere dobite ,če si to zaslužite. [ Administrators ] [Moderator][ Podforumčan ] [ Naj boljši prijatelj ] Za naziv najboljši prijatelj dobite ko imate več kot 5000 komentarjev in tem ali pa dobite naziv naj boljši prijatelj s tem ,da ti to skupino jaz določim! Zdaj pa sigurno čakate na stopnje ! No stopnje so takšne, vse piše koliko prispevkov in kako kaj. ---Administrator ---Moderator ---Vip Član ---Miš ---Podgana ---Morski prašiček ---Mačka ---Pes ---Volk ---Izločen! No upam ,da so vam všeč ,še vedno lahko zamenjam če vam niso všeč! Uživajte v novih delih foruma!! | |
|
Tinci Majhna tačka
Število prispevkov : 37 Join date : 10/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Nove stopnje in skupine na forumu! Pon Feb 22, 2010 7:20 pm | |
| Men so the best sam mal prevč postou je razlike med podgano in morskim prašičkom drugač so pa coool | |
|
Nion Majhna tačka
Število prispevkov : 148 Join date : 05/03/2010 Age : 29 Kraj : Žiri <3
| Naslov sporočila: Re: Nove stopnje in skupine na forumu! Pon Apr 05, 2010 1:28 pm | |
| Ja to se tudi meni zdi da je malo preveč razlike med podgano in morskim prašičkom ampak so mi pa zelo všeč tele stopnje ^^ | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Nove stopnje in skupine na forumu! | |
| |
|